Tarieven

TARIEVEN 2023 €


* BASIS:

Inbegrepen (dagelijks) :

 

Onderhoud en reiniging kamertje, elektriciteit, verwarming, vers drinkwater en kwaliteits droge voeding ROYAL CANIN. 

=> 12,00 Euro/dag


Tevens worden er op regelmatige basis, met toestemming van de eigenaar, snoepjes aan de katten gegeven (in een hiervoor voorzien speelgoedje), om deze een bezigheid te geven.* Optioneel (niet verplicht, enkel indien gewenst) :


□ * Natvoer per eenheid van 85g => + 1,50 Euro/dag


□ Ontworming + ontvlooiing (indien niet in orde bij aankomst)  => + 20,00 Euro


Wij bieden deze supplementen aan uit gemakkelijkheid voor de eigenaars, waar de katten dagelijks ook natvoer thuis krijgen. Uiteraard is dit geen verplichting! Indien gewenst, kunt u deze extra's zelf voorzien.


Opmerkingen:


Wij rekenen geen extra's aan voor toe te dienen medicatie of gelijkaardige behandelingen. Deze zijn allen inbegrepen in de prijs!Tarieven geldig PER DAG per kat aanwezig in het pension. De dag waarop de kat afgehaald wordt, op voorwaarde dat het een verblijf van minimum 5 dagen betreft, is aan halve prijs.


Voorbeeld: 10 dagen aanwezig in pension zonder supplementen = 9 x € 12,00 /dag + 1 x € 6,00 (afhaaldag) = € 114,00


Bij verblijf van meerdere katten van hetzelfde gezin:        -  2e kat = 10,00 €/dag, 3e kat = 9,00 €/dag, 4e kat = 8,00 €/dag, ...


Bij verblijven van meer dan 8 katten, aangepaste tarieven op maat! Voor verblijven van +1 maand worden aangepaste voordeligere tarieven toegepast! Vraag er gerust naar per mail.


--------------------

BETALINGSWIJZE:


Bij cash betaling, vragen wij om bij aankomst een voorschot van minimum 50% op het totaalbedrag te voldoen.


Bij betaling via Payconiq, dient het totaalbedrag meteen bij aankomst voldaan te worden. (Dit m.b.t. tot de verwerking van de betaling die enkele dagen in beslag kan nemen en ons ervan te vergewissen dat het totaalbedrag ontvangen wordt voor afhaling van uw huisdier)


--------------------


$ 00.00

$ 00.00