Tarieven

DE KATTENLOFT

Kleinschalig kattenhotel met aandacht voor uw kat...


TARIEVEN* BASIS:

Inbegrepen (dagelijks) :

 

Onderhoud en reiniging kamertje, elektriciteit, verwarming, vers drinkwater en kwaliteits droge voeding ROYAL CANIN. 

=> 9,00 Euro / dag


Tevens worden er op regelmatige basis, met toestemming van de eigenaar, snoepjes aan de katten gegeven (in een hiervoor voorzien speelgoedje), om deze een bezigheid te geven.* Optioneel (niet verplicht, enkel indien gewenst) :


□ Supplement  A: + dagelijks natte voeding => + 1,00 Euro/dag


□ Supplement B:+ dagelijks kattenmelk  => + 1,00 Euro/dag


Wij bieden deze supplementen aan uit gemakkelijkheid voor de eigenaars, waar de katten dagelijks ook natte voeding en/of kattenmelk thuis krijgen. Uiteraard is dit geen verplichting! Indien gewenst, kunt u deze extra's zelf voorzien.


Opmerkingen:


Wij rekenen geen extra's aan voor toe te dienen medicatie of gelijkaardige behandelingen. Deze zijn allen inbegrepen in de prijs!Tarieven geldig PER DAG per kat aanwezig in het pension. De dag waarop de kat afgehaald wordt, is zowiezo aan halve prijs.


Voorbeeld: 10 dagen aanwezig in pension zonder supplementen = 9 x € 9,00 /dag + 1 x € 4,50 (afhaaldag) = € 85,50


Bij verblijf van meerdere katten van hetzelfde gezin:        -  2e kat = 7,00 €/dag, 3e kat = 6,00 €/dag, 4e kat = 5,00 €/dag


Bij verblijven van meer dan 8 katten, aangepaste tarieven op maat! Voor verblijven van +1 maand worden aangepaste voordeligere tarieven toegepast! Vraag er gerust naar per mail.


--------------------


!! WIJ AANVAARDEN UITSLUITEND CASH BETALINGEN. WIJ BESCHIKKEN DUS NIET OVER

EEN BANCONTACT SYSTEEM !!


--------------------


BIJ AANKOMST VAN UW HUISDIER, DIENT METEEN EEN VOORSCHOT VAN 50% OP HET TOTAALBEDRAG VOLDAAN TE WORDEN! DE OVERIGE 50% ZAL BIJ OPHALING GEBEUREN.


--------------------


$ 00.00

$ 00.00

Copyright @ All Rights Reserved